Членки и Сертификати

Контактирајте не

Во денешно време интернетот преставува најмоќен и најпопуларен маркетинг медиум за промовирање на Вашиот бизнис,Вашите производи и услуги. Инвестирајте во Вашиот успех.
» Зголемете го Вашиот профит
» Зголемете ја Вашата продажба
» Зголемете ја Вашата конкурентска предност

Веб дизајн

Разликувајте се од Вашата конкуренција,инвестирајте во креативен веб сајт кој ќе помогне за промоција на Вашата компанија...

Графички дизајн

Специјализирани сме за изработка на лого,визит карта,календар,флаер,
брошура,постер и друг вид рекламен материјал...

Маркетинг

Искористете ја моќта која ја нуди маркетингот ,дозволете да дознае светот за Вас,да дознае секој потенцијален клиент дека постоите...

Други услуги

Покрај веб и графички дизајн,нудиме и широк спектар на други услуги како монтажа на видео материјали,фотографии,анимации...

За нас

Инвест дизајн е иновативна и креативна компанија која изработува интегрирани веб и графички решенија за широк спектар на индустрии. Соработуваме со голем број домашни и странски компании од сите сегменти.

Тоа по што сме препознатливи е нашата иновативност и креативност во креирање веб решение прилагодено токму на Вашите потреби, од едноставни информативни веб страници до комплетни професионални решенија. Прочитајте повеќе....»

Некои од нашите клиенти